Politika privatnosti

VAŠ BIZNIS - NAŠE REŠENJE

Opšte informacije

 

Dobrodošli na našu stanicu Politike privatnosti! Prilikom koriščenja naših veb-sajt usluga, sa nama delite informacije o Vama. Ova Politika privatnosti je predviđena da Vam pomogne da shvatite koje podatke prikupljamo, zašto ih prikupljamo i šta sa njima radimo. Kada podelite nformacije sa nama, možemo Vam pružiti bolju uslugu. Prilikom korišćenja naših usluga, želimo da Vam bude jasno kako koristimo informacije i načine koji mogu zaštititi Vašu privatnost. Ovo je važno: nadamo se da ćete odvojiti vreme da pročitate pažljivo. Zapamtite, možete naći kontrole za upravljanje Vašim informacijama i zaštititi Vašu privatnost. Trudimo se da to omogućimo što je moguće jednostavnije.


Pravo za pristup, izmenu i brisanje podataka i objekata za obradu podataka

 

Naši korisnici imaju pravo za pristup, izmenu i brisanje privatnih podataka relevatnih za njih, i objekata prilikom obrade tih podataka, putem pisanim zahtevom u svakom vremenu. Kompanija ulaže svaki mogući napor da obezbedi odgovarajuće mere preostrožnosti za zaštitu bezbednosti i privatnosti privatnih podataka, i da spreči neovlašćene izmene, oštećenja i uništenja od strane trećih strana. Međutim, kompanija ne kontroliše svaki rizik vezan za korišćenje interneta, i stoga upozorava korisnike veb sajta na potencijalne rizike koji su uključeni u funkcionisanje i korišćenje interneta. Sajt može sadržavati linkove ka drugim veb stranicama ili druge internet izvore. Kako kompanija ne može biti odgovorna za pružanje ili prikazivanje ovih veb stranica i spolnjih izvora, ne može se smatrati odgovornim za sadržaj, oglašavanje, proizvode ili bilo koji drugi materija dostupne na ili sa ovih veb stranica ili spolnjih izvora.


Upravljanje privatnim podacima


Možete pregledati ili izmeniti Vaše lične podatke za mnoge naše usluge. Takođe možete donetu odluku o našem prikupljanju i korišćenju Vaših podataka. Način na koji možete pristupiti Vašim ličnim podacima i kontrolisati ih zavisi od usluga koje koristite. Možete izabrati da li želite da primate promotivne poruke sa našeg sajta putem e-maila, SMS-a, pošte ili telefona. Ako od nas primite promotivni e-mail ili SMS poruku i želite da se isključite, možete to učiniti tako što ćete pratiti upustva u toj poruci. Takođe možete da izaberete primanje promotivnih e-maila, telefonskih poziva i poštanske pošte tako što ćete putem telefona ili e-maila obavestiti kompaniju. Ovi izbori se ne odnose na obavezne servisne komunikacije koje su deo određenih usluga veb sajta.


Informacije koje prikupljamo


Naša prodavnica prikuplja podatke za efikasno funkconisanje i pruža Vam najbolji uvid u naše usluge. Neke lične podatke dajete lično prilimom kreiranja ličnog naloga. Neke od njih dobijamo tako što će biti snimljen način kako stupate u interakciju sa našim uslugama putem tehnologija kao što su kolačići, i primati izveštaje o greškama ili podatke o upotrebi iz softvera koji je pokrenut na Vašem uređaju. Takođe koristimo usluge drugih kompanija da odredimo lokaciju vaše IP adrese kako bismo pprilagodili određene usluge na Vašu lokaciju. Podaci koje prikupljamo zavisi od usluga i funkcija koje koristite.


Kako koristimo Vaše podatke


Naš veb sajt koristi podatke koje prikupljamo u tri osnovne svrhe: da upravljamo svojim poslovanjem i pružamo (uključujući poboljšanje i personilizaciju) usluge koje nudimo, da šaljemo poruke, uključujući promotivne poruke i da prikažemo reklame. Da bismo poboljšali privatnost, ugrađene su procedure koje odvojeno obrađuju podatke kad niste prijavljeni na sajtu od trenutka kada se prijavite.


Ako imate pitanja ili primedbe u vezi sa ovom Politikom zaštite privatnosti, pre korišćenja ovog veb-sajta ili dostavljanja bilo kojih informacija Operatorima ili otkrivanja informacija u skladu sa gorenavedenim, obratite se odeljenju za korisničku podršku koristeći e-adresu info@fotostyle.rs ili telefona 011/3541-459.